Специални коледни разходки с много изненади за малчуганите от детските

...
Специални коледни разходки с много изненади за малчуганите от детските
Коментари Харесай

Коледни разходки и изненади за малчуганите от детските градини организира община Велико Търново

Специални коледни разходки с доста изненади за малчуганите от детските градини в община Велико Търново провежда през декември Общинската туристическа организация „ Царевград Търнов “.

Децата ще пътуват с пъстър коледен рейс до крепостта Царевец, а зад кормилото ще е самият Дядо Коледа. Главната спирка от разходката за малчуганите ще е Коледния базар в парк „ Марно поле “ с цел да пуснат своите писма с стремежи до белобрадия дъртак от Лапландия в Коледната поща.

Първата празнична обиколка на Велико Търново ще е на 8 декември за малчуганите от целодневните детските градини „ Здравец “ и „ Слънце “. Коледни разходки за децата ще има на: 11 декември – за ДГ „ Ивайло “ и ДГ„ Първи юни “; 12 декември – за ДГ „ Слънчев дом ” и ДГ „ Соня ”; 13 декември – за ДГ „ Пролет ” и ДГ „ Св.св. Кирил и Методий ”; 14 декември – за ДГ „ Иванка Ботева ”; 15 декември – за ДГ „ Рада Войвода ” и ДГ „ Райна Княгиня ”; 18 декември – за градините от Килифарево и Дебелец; 19 декември – за ДГ „ Ален Мак ” и на 20 декември – за ДГ „ Евгения Кисимова “.

При идването си на Коледния базар, тъкмо в 11,00 часа, малчуганите ще се включват в отварянето на коледния календар, на който се отброяват дните до настъпването на най-светлия християнски празник Рождество Христово. Както се поставя на празник, децата ще получат и дарове – торбички с лакомства, обезпечени от Общинската туристическа организация „ Царевград Търнов “ със съдействието на „Кармела 2000“ ООД, „Престиж-96“ АД, „Лозев“ ЕООД и „Екстрапак“ ООД.

Още доста изненади и занимания за най.малките ще има през целия месец на Коледния базар в центъра на Велико Търново. Различните концерти, вълшебен спектакли, шоу стратегии и специфичния атракцион с въртележки и виенско колело подсигуряват положителното въодушевление, както на децата, по този начин и на техните родители.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР