Специални благодарности за дългогодишната си добра служба получи д-р Никола

...
Специални благодарности за дългогодишната си добра служба получи д-р Никола
Коментари Харесай

Управителят на Белодробната болница се оттегля от поста

Специални благодарности за дългогодишната си добра работа получи доктор Никола Пенчев, шеф на Белодробната болница в Пазарджик, от кмета Тодор Попов. Лекарят самичък е поискал да се отдръпна от поста, който заема от 2011 година, само че оставя след себе си сполучливо ръководство, резултатите от което са налице.

Периодът на ръководство на сдружението, през който доктор Никола Петров Пенчев е шеф, може да бъде избран като добър, както в икономически, по този начин и във финансов проект.

Конкретното изражение на тази оценка се заключава в това, че сдружението усили размера от приходите на своята активност вследствие на по-големия брой клинични пътеки, контрактувани със Здравно осигурителната каса, както и увеличените доходи в следствие от платени медицински услуги.

Във финансов проект сдружението не позволи отчитането на загуби, което докара до висока финансова самостоятелност, финансова самостоятелност от кредитори и опция за възобновяване на материално техническата си база в частност възобновяване на здравната инсталация със модерна.

Д-р Пенчев ще продължи да управлява Белодробната болница до привършване на състезанието. Петчленна комисия от доктор и четирима съветници ще организира трите стадия на конкуренцията и ще избере идващия шеф.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР