Специалната операция за демилитаризиране на Украйна е продиктувана от национални

...
Специалната операция за демилитаризиране на Украйна е продиктувана от национални
Коментари Харесай

Говорителят на Путин: Правим го от загриженост към бъдещето на Русия, демилитаризираме

" Специалната интервенция за демилитаризиране на Украйна е подбудена от национални ползи и угриженост за бъдещето, там не се преследват други цели. " Това съобщи пред публицисти Дмитрий Песков , представителят на президента на Русия Владимир Путин , съобщи " РИА Новости ".

„ Разбира се, обстановката е доста тревожна и, несъмнено, това е доста, доста сложен въпрос. Но както изясни президентът в обръщението си към руснаците, всичко това е подбудено, в действителност, от нашите национални ползи, това е подбудено от угриженост за бъдещето на страната ни. И, несъмнено, ние в действителност преследваме единствено такива цели и никакви други ", разяснява Песков.

Руският президент  Владимир Путин  по-рано разгласи, че е решил да организира специфична военна интервенция срещу Украйна . В телевизионно послание към руснаците той сподели, че събитията „ изискат от нас решителни и незабавни дейности, националните републики на Донбас се обърнаха към  Русия  с молба за помощ “.

Президентът на Руската федерация съобщи, че цялата отговорност за кръвопролитието ще бъде на съвестта на ръководещите в Украйна и прикани украинските военни да не извършват незаконните заповеди на украинските управляващи, да оставят оръжията и да се прибират вкъщи. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР