Специална вечер в Народния театър. Лили Иванова излиза на голямата

...
Специална вечер в Народния театър. Лили Иванова излиза на голямата
Коментари Харесай

Целият политически и артистичен елит отиде на бутиковия концерт на Лили Иванова

Специална вечер в Народния спектакъл. Лили Иванова излиза на огромната сцената за своя бутиков концерт. 800 души ще имат опцията да гледат онлайн спектакъла, чиито билети доближиха до 500 лв..

За атмосферата и гостите в залата броени минути преди началото ни описа Станчо Станчев.

Много специфични посетители дойдоха на събитието. Специално за него пристигна принц Кирил, който съпровожда майка си царица Маргарита.

Довечера ще бъде показана и книгата ѝ „ Лили Иванова. Моят персонален дневник “

Президентите Росен Плевнелиев и Георги Първанов са удостоверили своето наличие. Посланиците на Швеция, Испания, Украйна и Русия също са в публиката.

 Лили Иванова Снимка: btvnovinite.bg

Председателят на парламента Росен Желязков, вицепрезидентът Илияна Йотова, кметът на София Йорданка Фандъкова, лидерите на ГЕРБ, на Българска социалистическа партия, на Движение за права и свободи, на Политическа партия, на " Възраждане " са в залата. Почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган също почете Лили Иванова.

Очакват се и хора от интелектуалния и артистичния хайлайф на страната. Председателят на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев към този момент е в публиката.

„ Пеенето не е олимпиада – то е магия. Или я имаш, или я нямаш “, споделя певицата

Концертът през днешния ден е специфичен и с представянето на книгата на гранд дамата в българската музика - " Лили Иванова. Моят персонален дневник ". Неин редактор е журналистът Валерия Велева.

„ Дневници на Лили са нейната философия за живота, а тя е крепко стъпила на земята. - Философията за Бог, за татковина, за родно място, за любовта, за измяната, за омразата “, разяснява Велева.

Освен със своите специфични посетители, концертът в Народния спектакъл е значим за Лили Иванова и музикантите от " Ли Оркестра ", защото е част от националното турне, за което има още 13 дати. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР