Специална телефонна линия ще работи на украински и руски език

...
Специална телефонна линия ще работи на украински и руски език
Коментари Харесай

ЕК открива телефонна линия за помощ на хората, бягащи от войната в Украйна

Специална телефонна линия ще работи на украински и съветски език за оказване на помощ на хората, бягащи от съветското настъпление в Украйна. От края на март Европейската комисия дава отговор на въпроси в писмен тип както на украински, по този начин и на съветски език, посредством центъра Europe Direct, като тази услуга към този момент е налична и по телефона, съобщи Българска телеграфна агенция.

Телефонната линия има за цел да помогне на хората, бягащи от Украйна, като отговори на техните въпроси и да даде необятен набор от практическа и потребна информация - от изискванията за влизане и пътешестване в Европейски Съюз до достъпа до права и благоприятни условия за обучение, работа или опазване на здравето.

Телефонната линия за помощ на украински и съветски език е налична в границите на Европейски Съюз на 00 800 6 7 8 9 10 11 , където услугата е безвъзмездна, както и от страни отвън Европейски Съюз на + 32 22 99 96 96 , където се ползва интернационалната общоприета цена. Телефонната линия предлага и безвъзмездна „ call back " услуга.

Повече информация можете да намерите на уеб страницата на Europe Direct.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР