Специализираният сайт за футболни екипи Footy Headlines публикува снимки на

...
Специализираният сайт за футболни екипи Footy Headlines публикува снимки на
Коментари Харесай

Изтекоха екипите на Реал Мадрид и Байерн за следващия сезон

Специализираният уебсайт за футболни екипи Footy Headlines разгласява фотоси на екипите на редица футболни тимове за идващия сезон, като измежду тях личат тези на европейските грандове Реал Мадрид и Байерн (Мюнхен).

Първият екип на Реал Мадрид се състои от бели фланелки и гащета, а кантовете на adidas, спонсора и трите ленти са в златисто. За последно отборът носи сходна композиция през сезон 2011/12.
Real Madrid 19-20 Home Kit Leaked - First Pictures of shorts: https://t.co/dXhMv33MUv
— Footy Headlines (@Footy_Headlines) May 5, 2019 За втория си екип мадридчани са избрали тъмносиньото. Лентите са в черно, а емблемата, логото на adidas и това на спонсора още веднъж са в златисто.
Real Madrid 19-20 Away Kit Leaked: https://t.co/iGkdYMmlpv
— Footy Headlines (@Footy_Headlines) May 6, 2019 Третият екип на отбора е в небесносиньо, а всички елементи по него са в черно. В краищата на ръкавите и яката участва и белият цвят.
Real Madrid 19-20 Third Kit Leaked - New Picture: https://t.co/XiO0cwsHeg
— Footy Headlines (@Footy_Headlines) May 5, 2019 Междувременно, първият екип на Байерн е доста любопитен. Основният цвят е обичайното алено, а логото на adidas и това на спонсора са бели, до момента в който лентите и ръбовете на ръкавите също са в алено, само че в по-светъл колорит. Отпред дизайнът е въодушевен от ромбовете на клубния стадион “Алианц Арена”. Отзад е името на клуба, а над него в доста по-малък шрифт е клубното мото Mia san mia.
LEAKED: Bayern Munich 19-20 Home Kit - Inspired by the Allianz Arena: https://t.co/gfHz9VptyU
— Footy Headlines (@Footy_Headlines) May 6, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР