Специализираният съд държи Вълчо Арабаджиев зад решетките без нито едно

...
Специализираният съд държи Вълчо Арабаджиев зад решетките без нито едно
Коментари Харесай

Сашо Диков избухна: Отношението към Вълчо Арабаджиев е брутално!

Специализираният съд държи Вълчо Арабаджиев зад решетките без нито едно доказателство! Това сподели журналиста Сашо Диков в предаването " ЕвроДикоф “ по телевизия " Евроком “.

" За първи път в живота си виждам по какъв начин юрист се моли на прокурор да му бъде обещано най-малко едно доказателство за виновност на обвинения, а прокурора да не може да даде нито едно! “, сподели Диков във връзка 5 месечното задържане на Вълчо Арабаджиев от Специализирания съд.

В предаването си Диков акцентира, че Европа би трябвало да научи за безобразията ставащи в България. Според него е цялостно безумство обстоятелството, че съдията за следващ път отхвърли на Вълчо Арабаджиев легален обзор от доктор заради влошено здравословно положение.

" Да не даваш опция на едно момче на 21 години да бъде прегледано не е правораздаване! Уплаших се от това което чух! Потресаващо е това което се случва с това момче. Драмата е цялостна, а всички медии мълчат! “

Сашо Диков цитира думите на юрист Илиан Василев, че Вълчо Арабаджиев е пленник на прокуратурата и че против него няма нито едно доказателство, че Вълчо е направил закононарушение.

Диков бе кръстил анонса на предаването си с въпроса " Заложник или да? “ с което заглавие задоволително ясно онагледява случката със сина на Ветко и Маринела Арабаджиеви.

Телевизионният водещ цитира думите на юриста на Арабаджиев – младши, че има заплаха той да получи парализа в случай че не отиде на обзор, като добави, че прокурорите 3 пъти са били призовавани да посочат най-малко едно доказателство против Вълчо, само че те не са съумели да дадат нито едно, написа Хотарена. В цялото предаване Диков акцентира на обстоятелството, че " Вълчо е пленник на прокуратурата “, а медиите в България мълчат.

" Уплаши ми се окото “ от това дело! Това е безумство! Светът би трябвало да научи за всичко това “, сподели още Диков.

" Рано или късно всички ще схванат какво тъкмо съставлява този съд! “, сподели от своя страна юрист Илиан Василев.

" Според параграф 3 от Европейската спогодба за правата на индивида това се назовава " мъчение “. Един ден България ще заплаща за дейностите на този съд и прокуратурата “, съобщи от своя страна юрист Аделина Натина.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР