Специализираният наказателен съд остави в ареста петимата от обвинените за

...
Специализираният наказателен съд остави в ареста петимата от обвинените за
Коментари Харесай

Оставиха в ареста петима от обвинените за разпространение на фалшиви евробанкноти

Специализираният углавен съд остави в ареста петимата от упрекнатите за разпространяване на подправени евробанкноти на територията на България. На шестия обвинен е наложена парична гаранция.

Обвинените са арестувани на 14 август в София и Сандански при взаимна акция на Специализираната прокуратура, ГДБОП и специалист от Европол.

Според събраните досега доказателства групата е била образувана през септември предходната година. Фалшивите банкноти са популяризирани у нас, а след това и в други страни от Европейски Съюз.
Задържаха шестима, разпространявали подправени банкноти евро Намерени са общо 122 200 подправени евро в купюри от по 200
Има данни, че с изключение на неистинен банкноти, групата е предложила на евентуални клиенти и кокаин. При осъществените претърсвания са открити 122 200 подправени

Иззети са голям брой мобилни телефони, копия на чекове от турска банка, бланки за удостоверения за ГТП на МПС и холограмни стикери за ГТП, флаш памети и компютърни конфигурации, щатски долари, украински гривени, македонски динари със подозрение, че са подправени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР