Специализирани полицейски части нахлуха преди около 30 мин. в сградата

...
Специализирани полицейски части нахлуха преди около 30 мин. в сградата
Коментари Харесай

АКЦИЯТА В ,,ЛЕВ ИНС``: Свързана е с укриване информация за убийството на Алексей Петров

Специализирани полицейски елементи нахлуха преди към 30 мин. в постройката на “Лев Инс”. По първична информация повода за акцията е, че службите са получили сигнал, съгласно който в постройката на “Лев Инс”, както и на още няколко адреса, свързани до неотдавна с Алексей Петров, заинтригувани лица укриват информация и компромати, свързани с убийството на някогашния консултант от ДАНС.

Източници настояват, че сега се организират акции на още няколко адреса в столицата, като се ревизира и дома на Ива Павлова- дамата до Алексей Петров, с която той живееше до гибелта си. Макар и да не бе публична негова брачна половинка, доста от компаниите и бизнеса на Петров се водеха и не престават да се водят точно на нейно име.

Алексей Петров бе убит на 17 август предходната година по време на негова разходка на Витоша. След убийството му Ива Павлова се скри от общественото внимание, като за последно тя бе засечена на погребението на Алексей Петров в Боянските гробища.

Според осведомени и изявления в някои медии, след погребението тя е напуснала фамилното им жилище в столичния квартал “Кръстова вада”. Лица настояват, че Ива Павлова даже не се е появила на общото заседание на акционерите на “Левкорп Груп” – компанията, която има “лъвския пай” от застрахователното сдружение “Лев Инс”.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР