Специализираната прокуратура повдигна обвинения на три лица за участие в

...
Специализираната прокуратура повдигна обвинения на три лица за участие в
Коментари Харесай

Разбиха банда за трафик на бели робини

Специализираната прокуратура повдигна обвинявания на три лица за присъединяване в проведена незаконна група за трафик на дами за полова употреба, работила на територията на Пловдив и Хасковска област, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Обвинените са арестувани на 10 и 11 януари 2020 година в Свиленград при взаимни дейности по следствието на Специализираната прокуратура и чиновници на бранш БОП – Пловдив, Пазарджик и Смолян.

Събраните доказателства сочат, че групата е работила от началото на 2019 година Единият от участниците набирал и транспортирал дами в Свиленград, където да дават платени полови услуги в казина и питейни заведения.

Съдът остави в ареста тримата упрекнати за проведен трафик на дами в страната и чужбина

Другите двама работели в локални хотели и осигурявали клиенти за предлаганата услуга. В хода на следствието са открити 11 дами, жертви на трафик в разнообразни интервали от началото на 2019 година Те са разпитани като очевидци пред арбитър.

С постановления на прокурор от Специализираната прокуратура на тримата упрекнати са наложени парични гаранции в размер на по 10 000 лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР