Специализираната прокуратура повдигна обвинения на 8 от задържаните 20 души

...
Специализираната прокуратура повдигна обвинения на 8 от задържаните 20 души
Коментари Харесай

8 обвинени за търговия с дрога, сред тях хора от фен клуба на Левски

Специализираната прокуратура повдигна обвинявания на 8 от арестуваните 20 души от Бургас и София за присъединяване в проведена незаконна група за държане и разпространяване на опиати.

Спецакцията се организира през вчерашния ден под надзора на Специализираната прокуратура и с присъединяване на чиновници от ГДБОП и Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи в двата града.

На седем от обвинените е наложено задържане до 72 часа. На 29 ноември ще бъде импортирано искане в Специализирания углавен съд за установяване на мярка за неотклонение " Задържане под стража " за всеки от тях. Осмият участник в незаконната група е с " парична гаранция " и наложена възбрана да напуща страната.

Разследването откри, че групата е образувана през февруари 2018 година На територията на Бургас участниците в нея са разпространявали най-вече марихуана , а в София - кокаин. При осъществените обиски и претърсвания на адреси, употребени от на упрекнатите, са открити и конфискувани опиати, както и други доказателства за незаконната им активност.

Част от арестуваните са към този момент осъждани за разпространяване на опиати. Сред упрекнатите има хора от почитател клуба на " Левски " в Бургас .
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР