Специализираната прокуратура отдели материали от образувано досъдебното производство, касаещо множество

...
Специализираната прокуратура отдели материали от образувано досъдебното производство, касаещо множество
Коментари Харесай

От делото за хазарта прокуратурата отделя разследване за убийства и изнасилвания

Специализираната прокуратура отдели материали от формирано досъдебното произвеждане, касаещо голям брой незаконни действия, част от които свързани с неплащане на обилни по мярка такси по Закона за хазарта, пране на пари и други. По това произвеждане в качеството му на началник на проведена незаконна група е привлечено лицето В.Б.

Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

В отделените материали се съдържат данни и за други противоправни действия - убийства, принуди и изнасилвания, за които е формирано ново досъдебно произвеждане за присъединяване в проведена незаконна група, работила на територията на страната в интервала от 2012 година до сегашния миг.

Изискани са досъдебни производства от други прокуратури, касаещи съответни случаи, свързани с следствие на убийства и опити за такива.

Извършва се разбор на всички убийства през годините, свързани с лица, осъществявали
хазартна активност, както и случаи на осъществени изнасилвания.

Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи приканват всички жители, които имат информация, относима към разкриването на незаконната активност на групата, да алармират на телефони 02 982 8998; 02 9828590, като анонимността им е обезпечена. /24chasa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР