Специализирана полицейска операция се извършва вчера в двете ромски махали

...
Специализирана полицейска операция се извършва вчера в двете ромски махали
Коментари Харесай

Множество актове и глоби след вчерашната спецакция на МВР в Шекера и Армана

Специализирана полицейска интервенция се прави през вчерашния ден в двете ромски махали Шекера и Армана в Пловдив. В двата региона имаше засилено полицейско наличие, като жандармерия беше блокирала входовете на махалите.

Както TrafficNews.bg заяви, униформените ревизираха за опиати, контрабандни артикули и други закононарушения. Наред се ревизираха и всички водачи.

Според публична информация на Министерство на вътрешните работи, общо 208 лица и 186 моторни транспортни средства са попаднали в обсега на профилираната интервенция, извършена през вчерашния ден за застраховане на публичния ред и възстановяване на пътната сигурност.

Участие в нея взеха чиновници от Трето районно управление (на МВР), секторите „ Специализирани полицейски сили “ и „ Пътна полиция “, Зонално жандармерийско ръководство и Агенция „ Митници “.

В хода на инспекциите са арестувани двама оповестени за търсене. За открити нарушавания на Закона за придвижване по пътищата са формирани 25 акта и са издадени 106 санкции с фиш. Във връзка с открити към 9 кг тютюн без български бандерол на един от адресите е стартирано бързо произвеждане.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР