Специалистите от Сърдечно-съдовия център на Лечебни заведения Медика“ вече извършват

...
Специалистите от Сърдечно-съдовия център на Лечебни заведения Медика“ вече извършват
Коментари Харесай

Иновативна система в Медика позволява пълна диагностика на циркулацията на кръвта в сърцето

Специалистите от Сърдечно-съдовия център на Лечебни заведения „ Медика “ към този момент правят функционална оценка на сърцето с нова система - Coroventis CoroFlow. Тя е допълнение към инвазивните диагностични способи, с които лекарите работят и разрешава оценяване на положението на цялата сърдечна циркулация. По този метод, единствено в границите на една процедура, с изключение на да проучват структурните промени, кардиолозите откриват или отхвърлят съществуването на микроваскуларна дисфункция на сърцето.

Коронарната микроваскуларна дисфункция е патология, която постоянно може да остане неразпозната. Състоянието визира най-малките сърдечни съдове и може да докара до рецидивиращи признаци на болежка в гърдите, зной и отмалялост. Традиционните способи за проучване, като коронарна ангиография, пресъздават единствено по-големитe кръвоносни съдове на сърцето. Функционалната оценка разрешава проучване, както на по-големите артерии, по този начин и на по-малките ( <0.4 мм) коронарни съдове и се прави, посредством характерен способ за премерване на кръвотока на сърцето. На съображение на получената информация, експертите дефинират най-правилната и точна терапия за съответния пациент, тъй че в оптималната степен да се отстранен недоволствата му и да се усъвършенства качеството му на живот.

Въвеждането на новия диагностичен способ е от извънредно огромно значение, тъй като актуалното лекуване на сърдечно-съдовите заболявания се базира на цялостната функционална диагностика на коронарната циркулация. Чрез него могат да бъдат открити нарушавания в работата на сърцето, даже и огромните артерии да са без стенози. Той добавя необятния набор от неинвазивни и инвазивни диагностични способи, прилагани в " Медика ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР