Специалистите от популярния технологичен уеб сайт 9To5Google са открили информация

...
Специалистите от популярния технологичен уеб сайт 9To5Google са открили информация
Коментари Харесай

Pixel 8 Pro ще получи нов режим за нощни снимки

Специалистите от известния софтуерен уеб уебсайт 9To5Google са разкрили информация за нов режим на нощно снимане за към момента неизлезлият смарт телефон Pixel 8 Pro в кода на актуализацията на приложението Гугъл Camera. Експертите разкриха по какъв начин ще работи този режим и какво още забавно има в сорс кода на Гугъл Camera.

С излизането на Pixel 7 Pro компанията Гугъл показа нов режим на снимане благодарение на два обектива: изображението от телеобектива се наслагва върху изображението от естествения обектив, в случай че по време на снимането е включено цифровото нарастване. В Pixel 8 Pro компанията желае да добави сходно обединение на фрагментите към нощния режим, само че единствено за новия модел от серията, която би трябвало да бъде показана напълно скоро.

Информацията за актуализацията на нощния режим е скрита в кода на APK файла Гугъл Camera V8.8. Вероятно правилото на снимане няма да се промени, а изображението от телеобектива ще бъде незабележимо вмъкнато в главната фотография на камерата с цел да могат нощните и и елементарните фотоси да са с по-голяма подробност. В изходния код са открити и споменавания за базовата трансформация на смарт телефона Pixel 8.

9To5Google предизвестяват, че тяхното пояснение на кода може да е не е напълно правилно, тъй че не е доста несъмнено какви тъкмо нови функционалности Гугъл приготвя за Pixel 8 Pro.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР