Спецакцията е проведена рано тази сутрин в хода на образуваните

...
Спецакцията е проведена рано тази сутрин в хода на образуваните
Коментари Харесай

Черните Милиони! Арестуваха Четирима За Пране На Пари В Разград, Няма Да Повярвате Какво Имане Откриха!

Спецакцията е извършена рано тази заран в хода на формираните две досъдебни производства. Извършени са претърсвания на четири парцела – един в Разград и три в село Ясеновец. В тайник зад картина в единия от парцелите, благосъстоятелност на 41-годишен мъж, са открити над 400 000 евро. Иззети са повече от 3 кг златни украшения, 150 000 лева, черна техника и три автомобила от висок клас.

41-годишният мъж, който е престъпно проявен за данъчни закононарушения, е притеглен като обвинен, заяви на изключителна конференция окръжният прокурор на Разград Тихомир Тодоров. Останалите трима арестувани са 22-годишният му наследник, 62-годишният му татко и 38-годишна жена, с която обвиненият живее на фамилни начала.

Образуването на делото почнало преди два месеца след неизвестен сигнал, подаден персонално до окръжния прокурор. В хода на следствието е открито, че типичната лъжлива скица е усъвършенствана – мъжът работил с подставени лица, като теглел парите от страни отвън еврозоната, с цел да не могат да бъдат проследени. Продължава работата по документиране и следствие на незаконната активност.

Мярката за задържане ще бъде удължена на 72 часа, прецизираха от прокуратурата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР