Спешните служби се втурнаха към пожар в небостъргач в центъра

...
Спешните служби се втурнаха към пожар в небостъргач в центъра
Коментари Харесай

Пожарът на най-високата сграда в Ливърпул вижда прозорци да падат от небето, докато ужасените местни жители бягат за прикритие

Спешните служби се втурнаха към пожар в небостъргач в центъра на Ливърпул на Брук Стрийт, защото очевидците бяха принудени да бягат за прикритие, когато стъклото стартира падайки от постройката.

Някои от прозорците в West Tower на Brook Street наподобява са избухнали този следобяд, когато службите за незабавна помощ откриха, че постройката гори. Свидетели споделиха, че в постройката е имало пожар и във въздуха към момента се усеща миризма на пушек.

Изпълнител, работещ в постройката, е получил „ леки изгаряния “, само че никой различен не е потърпевш, съгласно Мърсисайд Противопожарна и избавителна работа. Четири пожарни коли, няколко полицейски коли и парамедик се втурнаха към мястото, където откриха, че на покрива на небостъргача гори огън.

В 14:45 ч. този следобяд прозорците на един от долните етажи на постройката се счупиха, принуждавайки очевидци, наблюдаващи разгръщането на пожара на улицата, да избягат да се скрият. Видеозапис, сниман от Liverpool Echo, демонстрира напръскване на стъкло по улицата, само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР