Спешен ремонт започна днес на част от площадното пространство пред

...
Спешен ремонт започна днес на част от площадното пространство пред
Коментари Харесай

Ремонт на ремонта започна пред НДК

Спешен ремонт стартира през днешния ден на част от площадното пространство пред НДК. Причина за него станаха плочките, които пет месеца след слагането им се надигнаха и напукаха, съобщи кореспондент на БГНЕС.

От Столичната община разясниха за БГНЕС, че ремонтът е осъществен от „ Джи пи груп ”, която за своя сметка би трябвало да в профил зародилите недостатъци. Така ще бъде в идващите 5 години, когато изтича гаранцията на осъществения ремонт.

Йордан Траханов, който е проектов началник във компанията, сподели особено пред нас на какво се дължи зародилият проблем.

„ Причина за надигането и напукването на плочките е придвижването в тунела под НДК. То води до деформации, които сегашните фуги не са съумели да поемат. Затова ще бъдат направени още, които също така ще са и по-големи, с цел да могат да поемат температурните разширения. ”, сподели представителят на компанията.

Траханов добави още, че зародилият проблем няма общо с качеството на ремонта, а с непредвидени условия. В доказателство на тезата си сподели, че на други места няма недостатъци.

Ремонтът се чака да завърши до неделя, когато ще бъде махната оградата пред НДК. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР