Спекулациите в Англия около евентуалния трансфер на Лионел Меси в

...
Спекулациите в Англия около евентуалния трансфер на Лионел Меси в
Коментари Харесай

Ман Сити имат 10-годишен план за Лионел Меси

Спекулациите в Англия към възможния трансфер на Лионел Меси в Манчестър Сити не престават. В днешния си брой " Таймс " твърди, че " жителите " имат огромен коз, който се състои в оферта, включваща много дълготраен ангажимент за 33-годишния аржентинец. Според изданието на " Етихад " са изготвили 10-годишен проект за огромната звезда, който може да убеди дефинитивно Меси да реши да напусне Барселона.

Манчестър Сити има многочислени разновидности с помощта на огромното портфолио от клубове, които има City Football Group. В момента те са 10 на брой и са от всички елементи на света. Още през лятото се говореше, че " жителите " ще предложат на Меси да поиграе в Ню Йорк Сити, откакто аржентинецът реши, че към този момент няма сили и предпочитание да се състезава на най-високо равнище в Премиър лийг. Преди време Манчестър Сити действа по сходен метод с Франк Лампард. Емблемата на Барселона обаче може да избере който си пожелае от останалите осем клуба.

След като дефинитивно реши да окачи бутонките, Меси пък ще влезе в плодородната роля на футболен дипломат на Манчестър Сити.

Очакванията са незабавно след Нова година " жителите " да насочат своето предложение към Меси и да опитат да подпишат прелиминарен контракт с него. Контрактът на аржентинеца с Барселона изтича през лятото, тъй че той има цялостното право да направи това през януари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР