Спечелването на първата титла от турнирите от Големия шлем -

...
Спечелването на първата титла от турнирите от Големия шлем -
Коментари Харесай

Медведев: US Open ме направи по-уверен

Спечелването на първата купа от шампионатите от Големия шлем - тази от Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис, е посочила на Даниил Медведев на какво е кадърен. Световният номер 2 не скри, че ще стартира Australian Open с доста по-голяма убеденост.

Руснакът, който навършва 26 години през идващия месец, победи с първа купа от Големия шлем през септември предходната година, когато надделя Новак Джокович във финала на US Open.

"Това ми донесе повече самочувствие за всеки един шампионат, който играх по-късно ", съобщи Даниил Медведев.

"Понякога преди даден шампионат съм малко обезпокоен, в случай че не играя добре. Случва се да съм нервозен или сърдит. Това се промени. Сега усещам, че знам по-добре какво мога да направя, по какъв начин да играя и какво би трябвало да направя. Чувствам се доста по-уверен от предходната година ", разяснява още Медведев.

Руският тенисист стигна до финала на Откритото състезание на Австралия през предходната година, само че загуби от Новак Джокович.

"С наличието на Новак в жребия, мога да го видя на финала ", съобщи руснакът, който стартира шампионата от Големия шлем против швейцареца Хенри Лааксонен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР