Спазва ли президентът на КНСБ Пламен Димитров противоепидемичните мерки и

...
Спазва ли президентът на КНСБ Пламен Димитров противоепидемичните мерки и
Коментари Харесай

Наруши ли председателят на КНСБ COVID мерките?

Спазва ли президентът на КНСБ Пламен Димитров противоепидемичните ограничения и вярно ли е наличието му през днешния ден (15 октомври) на всеобщо събитие в столицата? Става въпрос за конференцията " Зеленият преход - решения и провокации за България ", на която участва и, заместник-председателят на Европейската комисия, който дава отговор за Европейската зелена договорка. Тези въпроси са на дневен ред, откакто наподобява ясно, че Димитров може да е бил контактен с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която от през вчерашния ден е с доказан за COVID-19.

" В последните дни имах доста интензивни срещи с браншови организации, работодатели, синдикати, жители, сътрудници. Бих желала да предупредя всички, с които съм се срещала, че от през днешния ден съм позитивна с COVID-19 ". Това написа Нинова на профила си във Фейсбук нощес.
 КНСБ изиска връщане на остарелия модел на мярката 60/40 и разширение на обсега й КНСБ изиска връщане на остарелия модел на мярката 60/40 и разширение на обсега й
От КНСБ упорстват да се върнат старите критерии по мярката 60/40, като се разшири обсегът й, тъй че от нея да се възползват по-голям...

За срещата сред двамата през вчерашния ден (14 октомври) бе оповестено на формалния уебсайт на КНСБ. На нея са били разисквани дейностите, които би трябвало да се подхващат за поддръжка на семействата, бизнеса и в други браншове. Заглавната фотография е показателна.



потърси за коментар пресцентъра на КНСБ с въпрос дали е удачно наличието на Димитров на събитие ден откакто е бил директно контактен с болен от COVID-19. От там ни дадоха отговор, че той има изработен негативен тест през днешния ден сутринта, също така има цялостен имунизационен курс против вируса. Според тях това е изцяло задоволително, с цел да не бъде възпрепятствано наличието му на форума, на който взе участие Тимерманс.
 70 млн. лева са Коронавирус загубите на столичния градски превоз 70 млн. лева са Коронавирус загубите на столичния градски превоз
Зapaди пaндeмиятa и нaмaлeния пътниĸoпoтoĸ Cтoличният гpaдcĸи тpaнcпopт тъpпи oгpoмни зaгyби. Cпopeд ĸмeтa нa Coфия Йopдaнĸa Фaндъĸoвa...

Не на това мнение са обаче от здравното министерство в догадка, че някой е открито контактно лице на инфектиран с ковид. От горещата телефонна линия на Министерство на здравеопазването бяха безапелационни, че контактно лице няма по какъв начин да бъде освободено от 10-дневна карантина, считана от последния контакт със заболялото лице, даже при съществуването на негативен тест за ковид и документ за имунизация.



Остава въпросът дали господин Димитров е публично избран от РЗИ - София като контактно лице. се опита да се свърже неведнъж с инспекцията за отговор, само че без триумф.

За непосредствен контактен се дефинира лице с пряк физически контакт с пациент с COVID-19 (напр. ръкостискане) или пряк (лице в лице) контакт с пациент с COVID-19 на разстояние до 2 метра и дълготрайност над 15 минути.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР