Спасителната операция за откриването на подводницата Титан“, която се насочи

...
Спасителната операция за откриването на подводницата Титан“, която се насочи
Коментари Харесай

Усилията продължават: Спасители, търсили мистериозно изчезналия полет MH370, търсят "Титан"

Спасителната интервенция за откриването на подводницата „ Титан “, която се насочи към останките на потъналия транспортен съд „ Титаник “ с петима авантюристи на борда, продължава.

Шансовете те да са оживели към този момент са минимални, защото кислородните ресурси се изчерпаха преди часове. Експертите обаче към момента таят очаквания.

Според бреговата защита кислородните ресурси към този момент са изчерпани

Голяма лодка чака на пристанището в Нюфаундленд с екипаж от 12 души. Те носят якета с надпис Phoenix International Deep Ocean Search and Recovery, предава кореспондент на немското издание „ Билд “, който е дошъл на място.

Изчисленията на бреговата защита сочат, че те са свършили тъкмо в 14:18 българско време

Това звено е профилирано в подводното избавяне. То участваше и в издирването на изчезналия през 2014 година малайзийски аероплан с полет MH370 в южната част на Индийския океан. Очаква се скоро лодката да влезе в морето.

Анализът на полета демонстрира, че той евентуално е спрял кислорода за пасажерите

 

По искане на бреговата защита на Съединени американски щати, Обединеното кралство командирова и капитан на подводница от Кралския флот, с цел да помогне в напъните за търсене.

На пристанището беше докарана със аероплан и специфична техниха. Машина с дистанционно управление сканира останките на „ Титаник “ и региона към него предишното лято, след което бяха основани 3D изображения с висока резолюция. 

Устройството, наречено " Жулиета ", може да се гмурка на 6000 метра дълбочина. По-рано Би Би Си заяви, че нейното напредване се е забавило заради липса на разрешителни. Очаква се тя да се включи в търсенето и в региона на издирването най-рано след два дни.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР