Спасителите от Сандански откриха единия от двамата изгубени туристи в

...
Спасителите от Сандански откриха единия от двамата изгубени туристи в
Коментари Харесай

Откриха единия от двамата изгубени туристи в Пирин

Спасителите от Сандански откриха единия от двамата изгубени туристи в региона на местността " Спано поле " в Пирин планина. Акцията по издирването им е почнала нощес и продължава към този момент 20 часа.

Вижте повече от директното включване в емисията " По света и у нас " от Миглена Медарова

Акцията по издирването на втория екскурзиант продължава и сега. Спасителите обхождат по-голям периметър в региона към подслон Спано поле.

Неговият сателит - 75- годишен мъж е открит по-рано през днешния ден в региона на Перовата барака. Според спасители той се е държал извънредно жестоко с екипа, който го е разкрил, поради това, че няма планинска застраховка и ще би трябвало да заплати избавителната акция. Той е бил в положително физическо положение. Не е дал насоки на спасителите, къде може да се намира неговият сателит. Не е ясно и за какво двамата са се разделили.

Двамата мъже са се движили в група към Спано поле, само че са решили да се отделят от групата. Сигнал, че са се изгубили са подали към 22.00 часа нощес. Районът, в който са се изгубили е извънредно тежък, споделят локалните.

Преди минути два екипа на " Национален парк - Пирин " потеглиха към Спано поле, с цел да се включат в издирвателната акция на втория екскурзиант.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР