Спас Василев, който стои зад профила Александър Николов, през който

...
Спас Василев, който стои зад профила Александър Николов, през който
Коментари Харесай

Спас Василев искал да бъде полезен, но бедите следвали една след друга, обяви адвокатът му

Спас Василев, който стои зад профила " Александър Николов ", през който са излъгани десетки хора в обществената мрежа " Facebook " със самолетни билети, техника и други дребни услуги е желаех да бъде потребен на хората, само че пристигнал миг, когато не можел да извърши думата си и бедите почнали да следват една след друга. Така разказа случая пред Нова телевизия юристът на арестувания професор доктор Георги Ценев.

Вчера Софийският областен съд остави в ареста Василев. Той беше арестуван в петък по повдигнато обвиняване от 2012 година - машинация за 490 лв.. Срещу сумата Иван Ралчев е трябвало да получи пакет от 10 самолетни билета.

Според юриста на Спас Василев той предложил единствено на другари да им обезпечи преференциални самолетни билети и четири-пет пъти извършил обещанията си. Проблемите тръгнали оттова, че е поемал ангажимент да купи билети на една цена, само че до момента в който получи парите те поскъпвали и той доплащал разликата с парите взети от идващия.

През юни-юли Спас Василев самичък се отказал от схемата и излязъл от нея. Георги Ценев не е склонен с мнението, че самоличността на клиента му е подправена, защото тя е на негов другар, който е знаел, че се употребява името му.
" Много хора употребяват псевдоними. В Западна Европа името Спас не е познато, по тази причина е избрал друго. По му е прелестно ", по този начин юристът разказа причините на своя клиент да се показва за различен човек.

Изграждайки успореден облик Спас Василев желал да види дали може това, което е научил в университета, да го приложи в живота, заключи неговият юрист.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР