Спартак (Варна) заема последно място в efbet Лига, но е

...
Спартак (Варна) заема последно място в efbet Лига, но е
Коментари Харесай

Спартак има спешна нужда от авторитети!

Спартак (Варна) заема последно място в efbet Лига, само че е водач по един индикатор. Безспорно " соколите " са най-ощетяваният тим в елита от началото на сезона. И както неотдавна писаха - протичащото се в мачовете на варненския отбор е сравнимо с геноцид от съдийско естество.

Причините са ясни. Не е мъчно да се досети човек, че " соколите " са комфортни за покриването на всевъзможни ползи на привилегировани клубове. Но най-лошото е, че аргументите за това са в аматьорското от футболно естество държание на шефовете на Спартак.

Иначе за нещата, които направиха по стадиона и базата, единствено похвали. Но сега най-големият проблем е, че в клуба липсват престижи на управителните позиции. Иначе шефове на стадион " Спартак " колкото искаш. И да се чуди човек какво тъкмо вършат. Не знаем дали има футболен човек в България, който може да назове някой от по този начин нареченото ръковoдство.

Във всеки клуб у нас има персони, с които те се легитимират. А Спартак има потребност и да се интегрира, само че без персони това мъчно ще се случи. Най-разпознаваемата фигура в клуба е Георги Иванов - Геша. Неговата функционалност обаче е напълно друга - дал си е чартърен, разбирай на заплата, про лиценза. В Спартак незабавно би трябвало персона, която да отива на емблемата и почитателите на клуба.

Човек, който да всява почит. Който да реагира незабавно на зверското ощетяване на тима от началото на сезона. Личност, която да респектира. И до момента в който притежателите на клуба не го осъзнаят, ще продължат да пускат тъжби, само че резултатът ще е нулев.

На първо място шефовете да сменят съветниците си, защото на " коритото " ум дават дребни човечета, които са много надалеч от действителността във футбола. Мерки би трябвало да се вземат в този момент и незабавно. Защото Спартак е с единия крайник в " Б " група и това е очевидно за цялата футболна общност и даже за другояче въодушевените последователи.

Ръководителите знаят, че недоволството на почитателите към тях за аматьорското от футболно естество държание, е притаено поради по този начин чаканото с години дерби на Варна. Затова да завоюват мача с Черно море е цел №1, тъй като триумф против " моряците " краткотрайно ще остави посочените проблеми на назад във времето. А това, че най-вече страдат почитателите е ясно.

Тези, които близо 10 години водиха неистова " война " на всевъзможни равнища, с цел да видят тима още веднъж там, където му е мястото. Привържениците страдаха и при започване на сегашния сезон, когато един от двамата притежатели реши, че с футболистите от Втора лига ще се показва уместно и в eлита. Дори залагаше цели топ 6. Е, видя, че не се получава. И с цел да не се утежняват нещата, бързаме да го кажем - Спартак незабавно се нуждае от влиятелен началник.
 ФК ЦСКА 1948 победи Спартак (Варна) с 2:0
ФК ЦСКА 1948 надделя Спартак (Варна) и оглави класирането в efbet лига

Лесен триумф за столичния тим
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР