Спартак (Варна) приема Берое в мач от 25-ия кръг на

...
Спартак (Варна) приема Берое в мач от 25-ия кръг на
Коментари Харесай

Спартак приема Берое в търсене на трите точки и път към оцеляването в елита

Спартак (Варна) приема Берое в мач от 25-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на “Коритото ” в морската ни столица започва в 17:45 часа, а основен арбитър ще бъде Иво Андреев.

Мачът се явява много значим за домакините, които заемат последното място във краткотрайното класиране и имат едвам 12 пункта в актива си. “Соколите ” са в серия от три следващи загуби и днешната среща може да се окаже последния трен, който варненци могат да заловен към спасението. Към момента Спартак изостава на 4 точки от Хебър и на 8 от Пирин, които са над отбора в класирането.

Иначе през миналата седмица тимът на Димитър Димитров - Херо изигра дуел и за Купата на България. “Соколите ” се показаха добре в 1/4-финалите против Лудогорец, само че отстъпиха в Разград и по този начин изхвърчаха от шампионата. Все отново обаче наставникът остана удовлетворен от играта на своя отбор, който има едвам 2 победи в efbet Лига.
 Лудогорец трепна, само че преодоля Спартак (Варна) Лудогорец трепна, само че преодоля Спартак (Варна)
Берое от своя страна също не се намира в цветуща форма. “Заралии ” са 13-ти в класирането и все още има 21 точки, на 6 от зоната за избавление. Старозагорци са в серия от 6 следващи мача без триумф, като в последния кръг от елита изгубиха като домакини от ЦСКА 1948. Берое не е играл от близо месец насам в формален мач поради паузата за националните тимове, тъй че ще бъде любопитно да забележим и в какво положение са играчите на Николай Киров.

По-рано през сезона Берое и Спартак изиграха един мач в Стара Загора още веднъж за шампионата. Тогава “заралии ” се постановиха с 3:1. Последният мач сред двата отбора на “Коритото ” пък датира от 2007 година, когато варненци побеждават с 1:0.

СПАРТАК (ВН) - БЕРОЕ

Вероятни сформира: 

Спартак Дичевски , Белоусов , Луан , Карамоко , Евандро , Климентов , Хименес , Цветков , Йорданов , Жоао Марио , Антуи

Берое : Караджов , Челич , Ламбулич , Динков , Георгиев , Мечев , Маседо , Юсеин , Пенчев , Трибуле , Йорданов

НАЧАЛО : 17:45 часа 
СТАДИОН : “Спартак ”, гр. Варна 
ГЛАВЕН СЪДИЯ : Иво Андреев

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР