Спартак ще домакинства в мачовете от пролетния полусезон на Втора

...
Спартак ще домакинства в мачовете от пролетния полусезон на Втора
Коментари Харесай

Спартак ще играе в Плевен през пролетта

Спартак ще семейства в мачовете от пролетния полусезон на Втора професионална футболна лига на стадион " Плевен ". Радостната вест за плевенчани е реалност с помощта на 41 500 лв., обезпечени от Община Плевен.

С отпуснатата сума сега тече ремонт на покривната структура над съблекалните и другите пространства на стадиона, с цел да спрат течовете и пространствата да добият по-приветлив тип. Очаква се тези действия да приключат идната седмица. Завършването на ремонта ще сложи точка на скитането на Спартак. Заради проблематичното оборудване тимът трябваше да семейства в първия дял на шампионата на стадиона в Ловеч.

По всяка възможност дълго чаканото завръщане на плевенския отбор на собствен терен ще се случи на 24 февруари, когато му гостува вторият състав на Лудогорец в мач от 20-ия кръг на Втора лига. За последно Спартак игра формален мач на стадион " Плевен " на 2 юни 2019 години, когато победи едноименния състав на град Левски с 3:0 и подвигна шампионската купа на Северозападната Трета лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР