Спартак Плевен и Черноморец излизат един срещу друг във втория

...
Спартак Плевен и Черноморец излизат един срещу друг във втория
Коментари Харесай

Спартак и Черноморец излизат в непредвидим сблъсък с огромен залог

Спартак Плевен и Черноморец излизат един против различен във втория мач от четвъртфиналната серия между тях. Плевенчани одобряват " акулите " довечера от 19:00 часа в зала " Балканстрой ", а залогът в срещата е голям - или отборът на Любомир Минчев ще изравни серията и ще избави сезона си най-малко за момента, или бургазлии ще продължат към полуфиналите на шампионата. За момента общият резултат в серията е 1-0 победи в интерес на тима на Васил Евтимов.
 Николай Стоянов пред Sportal.bg: Ситуацията е сложна, би трябвало да подобрим две неща Николай Стоянов пред Sportal.bg: Ситуацията е сложна, би трябвало да подобрим две неща
След като позволи повече от призрачен старт и рано-рано изостана в дуела с 0:15, Черноморец се осъзна и стегна отбраната си, с цел да обезврежда насъбрания си ранен пасив и след това да доближи до една в действителност удобна победа с крайното 89:70. " Акулите " означиха 14 тройки в мач №1, а също така впечатлиха с цели 29 асистенции по отношение на 13 неточности в нахлуване. От другата страна пък тимът на Спартак нямаше ден при стрелбата и пропусна общо 28 тройки (8/36) и също приключи срещата с 13 грешки в нападателен проект, само че и с 12 завършващи подавания по-малко от противника си.
 Ще има ли изненади в епизод №2 от четвъртфиналните плейофи в НБЛ? Ще има ли изненади в епизод №2 от четвъртфиналните плейофи в НБЛ?
Така довечера в зала " Балканстрой " ще ври и кипи. Тимът с най-вече аудитория през постоянния сезон чака оборудването още веднъж да бъде цялостно за най-важния си мач за акцията. На терена обаче Спартак би трябвало да усъвършенства две неща съгласно един от водачите на отбора - Николай Стоянов, който показа пред нашата медия, че тимът му е задължен да стреля по-добре и да редуцира грешките си, в случай че желае да изравни серията. Крилото увери, че отборът му ще даде всичко от себе си, с цел да зарадва своите последователи, от които чака поддръжка в залата.
 Николай Титков пред Sportal.bg: В плейофите сме - излизаш и даваш максимума от себе си Николай Титков пред Sportal.bg: В плейофите сме - излизаш и даваш максимума от себе си
Спартак се трансформира в един от най-хубавите домакини в последните дни от постоянния сезон, като тимът на Любо Минчев е в серия от пет следващи победи и в четири от тях е минал границата от 100 маркирани точки. Черноморец също си изпати в единствения мач в " Балканстрой " сред двата отбора този сезон, откакто домакините от Плевен реализираха победа с 84:77 в края на октомври, когато обаче обстановката и при двата тима беше много по-различна по отношение на сегашната.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР