Спарта (Прага) се наложи с 4:1 над Млада Болеслав в

...
Спарта (Прага) се наложи с 4:1 над Млада Болеслав в
Коментари Харесай

Мартин Минчев блесна с два гола за Спарта

Спарта (Прага) се наложи с 4:1 над Млада Болеслав в 18-ия кръг на чешкото състезание, а два от головете за домакините бяха дело на Мартин Минчев. Българският национал се появи като запаса в 74-ата минута и за късото време, което прекара на терена, остави своя отпечатък върху мача.

Срещата стартира зле за Спарта и тимът позволи попадение още в 3-ата минута, когато прецизен беше Михал Томич. Много бързо обаче новото попълнение Каан Кайринен възвърне равенството, а в 36-ата минута Ладислав Крейчи осъществя дузпа и Спарта направи цялостен поврат. Голът на Минчев след пас на Кристоф Даниек в 82-ата минута дефинитивно реши всичко в интерес на отбора от Прага, а в добавеното време някогашният нападател на Черно море оформи крайния резултат.

Виктория (Пилзен) завоюва с 3:1 визитата си на Бърно, откакто преди седмица позволи изненадваща домакинска загуба от Храдец Кралове. Павел Буха, Ян Копиц и Адам Вълканова се разписаха за тима от Пилзен, а Йозеф Дивишек от домакините получи червен картон четвърт час преди края.

В класирането Виктория е на второ място с 42 точки, а водач с 43 е Славия (Прага). Спарта заема третата позиция с актив от 36 точки и също е в борбата за купата. Следващият мач на Минчев и компания е среу Бохемианс на 12 февруари.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР