Спалнята е най-важното пространство у дома. Тя допълва съвсем естествено

...
Спалнята е най-важното пространство у дома. Тя допълва съвсем естествено
Коментари Харесай

Интериорен дизайн в спалнята – да добавим повече уют и светлина

Спалнята е най-важното пространство вкъщи. Тя добавя напълно естествено цялостния облик на жилището, там цари цялостният комфорт. Дори най-подреденият и първокласен хол мъчно може да размени атмосферата в стаята, в която се любуваме на благословен сън и ни е обичано място за усамотяване с книга в ръка. Там захвърляме всички грижи и се оставяме в прегръдките на пухените възглавници.

Наша задача е да си подсигуряваме, че дизайнът на спалнята ще ни помогне да се отпуснем уместно и да имаме чувство за шир. За да осъществяваме този план, е добре да се запитаме преди всичко дали тя отразява нашия жанр - включва ли обичаните ни материи, цветове и шарки; влиза ли задоволително светлина и по какъв начин да увеличим образно пространството?

Представяме ви няколко трика за реализиране на перфектното пространство за отмора, за което да си мечтаем постоянно на път към у дома.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от H&M HOME (@hmhome)

Поглед към естественото

Търсенето на ратанови, дървени и плетени мебели се увеличи по време на пандемията, защото хората усещат потребността да имат естествени материали в домовете си, с цел да се насладят на добре прекарано време на закрито. „ Когато включим естествени детайли в нашите спални, това ни дава възприятие за независимост, като че ли сме в едно с природата “, споделя Джулс Ъптън, интериорен дизайнер от Англия.

„ Цветовете вид " култивиран чай " – сиво-зелено и маслина, когато са съчетани с бели стени и плетени материали, също са основни в създаването на по-успокояваща среда. “ 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от ИКЕА България (@ikeabulgaria)

Минималистично наслаждение

Както добре знаем от Мари Кондо, обграждането с голям брой непотребни движимости, е извънредно излишно. Ако се придържаме към правилото да задържаме единствено движимостите, които ни карат да се усещаме щастливи, напълно несъмнено ще понижим равнищата на напрежението и несигурността, които пандемията ни донесе. „ Наблюдаваме възходяща наклонност в духа на „ по-малкото е повече ” през 2021 година, споделя Джулс. А  това оказва помощ да се сътвори по-спокойна и приятна среда. Правите линии, меките цветове и скандинавското минималистично изкуство, съчетани с естествена светлина, основават освежаващо чувство и прочистват всяка остаряла и ненужна мисъл.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от ИКЕА България (@ikeabulgaria)

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР