Спад в доверието към управляващите измерихме още през март месец,

...
Спад в доверието към управляващите измерихме още през март месец,
Коментари Харесай

Социолог за правителството: Липсват социални послания, като изключим традицията да се дават пари на пенсионерите

" Спад в доверието към ръководещите измерихме още през март месец, само че не в електорално отношение, т.е. не, че ГЕРБ е първа политическа мощ, само че във всички останали знаци се видя, че има спад в утвърждението към държавното управление и то е единствено 100 дни след започването на неговата работа.  В това няма особена изненада ". Това разяснява в изявление за предаването " Преди всички " социологът Евелина Славкова от Изследователски център “Тренд ":

" Доходите на хората, повишаването на всички артикули и услуги - това са огромните проблеми. Проблемът освен това държавно управление е, че е ново, само че това е и негов позитив ".

" Липсват каквито и да било обществени послания към обществото, като изключим традицията да се дадат пари на пенсионерите, само че всички останали проблематики, които се зараждат към тези обществени проблеми, не се разясняват от страна на държавното управление. В общественото пространство представители на " Продължаваме промяната “ в студиата разясняват не тези толкоз значими тематики, а разясняват избора за началник на Българска народна банка, което не е маловажна тематика, само че може би не е най-съществената ", добави още социологът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР