Спа ваканцията е начин за пълноценна почивка, релаксираща и зареждаща

...
Спа ваканцията е начин за пълноценна почивка, релаксираща и зареждаща
Коментари Харесай

Спа перлата на Пирин планина

Спа ваканцията е метод за пълноценна отмора, релаксираща и зареждаща с нови сили и хубави страсти. Водните процедури имат потвърден резултат върху организма и неговото вярно действие.

Има минимум пет аргументи, които могат да накарат всеки да изиска, да посети аква процедури и лечения:

1. Спа почивката се отразява възстановително върху организма;

2. Акварелаксът работи подмладяващо;

3. Водолечението от дълго време е одобрен метод в медицината;

4. Един от най-достъпните способи за превъзмогване на напрежението и ежедневното напрежение;

5. След спа човек е по-работоспособен, спокоен и по-ведър за действителността.   

Освен всичко друго, спа ваканцията постоянно е отличен вид за фамилната отпуска, за ваканцията с обичан човек, с другари или сътрудници.

(© Апартхотел Лъки Банско СПА&Релакс)

(© Апартхотел Лъки Банско СПА&Релакс)

България може да се похвали с прелестни места за отдих, които по нищо не отстъпват на непознатите курорти. А и естествените дадености трансформират страната ни в мечтана дестинация за доста туристи от целия свят.

Банско се намира в Пирин планина и е водач измежду курортите у нас, като предлага прелестни условия за почивка през цялата година. Възрожденското градче от дълго време не се свързва единствено със ски спортовете, а е желано място за интензивно почиващите през четирите сезона на годината.

Спа перлата в Банско се намира в петзвездния апартхотел Лъки Банско Спа & Релакс. Ултрамодерният комплекс може да задоволи настояванията на най-взискателните туристи и да предложи екстри,  които всеки желае. Спа центърът на хотела разполага с задоволително разнородни водни пространства и огромен избор от аква процедури.

На разположение на гостите на Лъки Банско са няколко биобасейна, които са ситуирани в откритата зона на комплекса, както и в закритите пространства. Единствено тук в комплекса водните зони се почистват по новаторски и природосъобразен метод, без да се употребява хлор. Чистотата на водата се поддържа благодарение на електролиза с морска сол, с йонизация и посредством ултравиолетова светлина.

(© Апартхотел Лъки Банско СПА&Релакс)

Температурата на водата в басейните се поддържа 33 градуса, като оборудванията са обезопасени и имат уместно зони за децата. Едни от най-посещаваните места в аква центъра са солният басейн и солната стая.

Уникално е изживяването във водната зона с прибавени соли от Мъртво море, която има потвърдено регенериращ резултат върху кожата, придавайки й прохлада и разтегливост. Не по-малко атрактивна е солната стая, която е облицована с хималайска сол. Помещението се предлага на хора с дихателни проблеми, само че и за изцяло подсилване на организма.

Халотерапията е позната със своето антибактериално и противовъзпалително влияние върху тялото. Установено е, че терапия с дълготрайност към 50 минути в стаята от солни тухли се равнява на четиричасова разходка в гората.

За позитивните страсти способстват и останалите водни процедури в Лъки Банско Спа & Релакс. Комплексът разполага с разнообразни уреди и пространства за хидротерапия. Сауна, парна баня, водни разтривки, хамам (турска баня), расул и кални процедури са измежду наличните благоприятни условия за пълностоен релакс.   

Иновативно прекарване подсигурява ледената стая с извънредно мощен енергизиращ резултат върху организма. Тя е място, с каквото разполагат само супер модерните спа комплекси, с цел да дават на гостите си 100% екстри за тонизиране.

(© Апартхотел Лъки Банско СПА&Релакс)

(© Апартхотел Лъки Банско СПА&Релакс)

Изненадите в Лъки Банско не стопират дотук, тъй като комплексът е ситуиран измежду удивителна природа, която допуска интензивности от всевъзможен тип. Районът към петзвездния хотел е желано място за упражняване на конна езда, планински туризъм, лов на риба, зимни спортове, за занимания с йога, детски лагери, тиймбилдинг и възстановителни практики.

Банско е харесвано място и поради множеството културни и исторически забележителности, които могат да се видят тук. Все повече туристи избират планинските  преходи до най-големите забележителности в Пирин като връх Вихрен, Байкушевата мура, Кончето. В хотела се провеждат  екскурзии, които са съобразени с подготвеността на гостите за по-леки или по-труднодостъпни пътешествия.

Отличната атмосфера, изисканият усет и уют, както и професионализмът на личния състав класират апартхотел Лъки Банско Спа & Релакс на челна позиция измежду местата за пълностоен отдих, което прави комплека още по-предпочитан за родни и непознати туристи.

Снимки:

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР