Соул легендата Стиви Уондър напусна звукозаписната компания Motown и зарадва

...
Соул легендата Стиви Уондър напусна звукозаписната компания Motown и зарадва
Коментари Харесай

Стиви Уондър прави свой лейбъл, пуска две нови песни - slava.bg

Соул легендата Стиви Уондър напусна звукозаписната компания Motown и зарадва почитателите си с новината, че ще сътвори собствен личен лейбъл.

Освен това американският композитор издаде две нови песни. Парчетата Where Is Our Love Song и Can`t Put It in The Hands Of Fate са издадени в границите на контракт, подписан с Republic Reords.

И двете са резултат от взаимна работa – с Гари Кларк-младши за Where Is Our Love Song и с с рапърите Рапсоди, Кордей, Чика и Бъста Раймс за Can`t Put It in The Hands of Fate.

70-годишният реализатор провежда виртуална конференция, в границите на която разкри, че основава и личен лейбъл с името So What The Fuss Music.

Новината за напускането на именитият музикант на компанията Motown идва след близо 60 години съдействие. Уондър съобщи, че макар новостите, постоянно ще има сантиментално отношение към лейбъла, учреден от Бери Горди, който е негов звукозаписен дом още откогато е 11-годишен.

Певецът не изключва и опцията в бъдеще още веднъж да работи с компанията. Всички средства от продажбата на Where Is Our Love Song ще бъдат предоставени на благотворителната организация Feeding America.

Снимка: REUTERS/Mario Anzuoni
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР