Социалното измерение на Европейския съюз трябва да бъде засилено, а

...
Социалното измерение на Европейския съюз трябва да бъде засилено, а
Коментари Харесай

Необходимо е ускоряване на социалното сближаване между страните от ЕС, според Борисов


Социалното измерение на Европейския съюз би трябвало да бъде засилено, а общественото доближаване ускорено. Това акцентира министър-председателят Бойко Борисов на конференция след Тристранната обществена среща на върха за напредък и претовареност в Брюксел, която събра ръководителите на европейските институции и на европейските обществени сътрудници. Борисов уточни, че това е общата позиция на участниците в срещата, които по-рано обсъждаха главните провокации за реализиране на по-високи обществени стандарти в Европа.

Министър-председателят съобщи, че дейната работа по възстановяване на икономическия напредък би трябвало да продължи, тъй като води до възстановяване и на благосъстоянието на европейските жители. “Това значи съществуване на високо конкурентна обществена пазарна стопанска система, цялостна трудова претовареност и обществен напредък”, сподели Борисов, представен от държавната осведомителна работа.

Премиерът акцентира и че Българското председателство ще продължи интензивно работата си по значимите законодателни оферти в региона на заетостта и обществената политика. Целта ни е реализираме нужния прогрес. " Готови сме да стартираме навреме и предпочитано разбора на новите начинания на Европейската комисия ", сподели Борисов.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР