Социално-битовите проблеми на хората пред политическите идеологии и липса на

...
Социално-битовите проблеми на хората пред политическите идеологии и липса на
Коментари Харесай

Ива Митева и Любомир Каримански: Поставяме началото на нов тип политика

Социално-битовите проблеми на хората пред политическите идеологии и липса на червени линии - за това се оповестиха представителите на новата коалиция " Заедно ", която ще влезе в конкуренция за доверието на гласоподавателите на изборите на 2 април. Говорител и председателстващ обединението е някогашният народен представител от " ИТН " и ръководител на 45-тото и 46-тото Народно заседание Ива Митева. Тя ще си партнира с сътрудника си Любомир Каримански, който също беше народен представител от " ИТН ". Двамата участваха на изборите на 2 октомври като претенденти за депутати от партията на Слави Трифонов, само че откакто " ИТН " не съумя да прекрачи 4-процентната преграда и да влезе в Народното събрание, напуснаха групировката.

 Бивши депутати от Бивши депутати от " ИТН " вземат участие в нова коалиция

Останалите съпредседатели на обединението са Юлиан Софрониев, Минчо Христов, Димитър Илиев, Владимир Николов и Тодор Барболов.

Сред тях само Софрониев няма политическа кариера. Според " той е бизнесмен и създател на компанията " Биодит ", която се занимава с " създаването и производството на най-съвременните биометрични системи за надзор на достъпа, сигурност и работно време ". Софрониев разгласи, че ще бъде представител на обединението.

Минчо Христов е водач на партията " Движение на надпартийните претенденти ", която последно взе участие на независимо на парламентарните избори през октомври 2022 година само че не съумя да влезе в Народното събрание. За вота през юли 2021 г партията влиза в коалиция с " Българска социалистическа партия за България ", а Христов става народен представител от 25-ти многомандатен изборен регион София. Бил е народен представител от " Атака ", само че е изключен от парламентарната група през 2006 година а през 2017 година се явява като претендент за народен представител от " Възраждане ".

Тодор Барболов е ръководител на социалдемократическата партия (СДП) и е някогашен претендент за евродепутат през 2014 година от Консервативно обединяване на десницата (КОД). Владимир Николов е ръководител на партия на " Зелените ", а Димитър Николов - на дясната партия " Сбор ".

Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР