Социалните мрежи прегряха заради снимка от младежките години на един

...
Социалните мрежи прегряха заради снимка от младежките години на един
Коментари Харесай

На тази СНИМКА е един от най-известните българи, но можете ли да го познаете?

Социалните мрежи прегряха поради фотография от младежките години на един от най-известните хора сега в България. Кадърът е черно бял и на него се вижда момче с буйна коса. То е облечено в бяла риза с черна връзка и загадъчна усмивка.

Буйната му коса през днешния ден от дълго време липсва, само че за сметка на това физиономията му се разпознава от всеки, които има тв приемник у дома.


Става въпрос за Слави Трифонов. Както БЛИЦ писа шоуменът разгласи, че няма да възобнови контракта си с bTV, с което поставя завършек на 19-годишната история на шоуто. От медията обаче към момента водят диалози с продуцентската компания на предаването.



"КРАЯТ НА ЕДНА ЕПОХА

Всички знаят кой не индивида на фотографията,едно момче от изцяло средностатистическо българско семейство,превърнало се в една от дребното български звезди,за положително или за неприятно.
Слави Трифонов е човек,който беше част от детството ми,беше част от прехода,беше част от “Новото начало”. Говоря в минало време,не тъй като е умрял,а тъй като се трансформира в това,което дълги години ненавиждаше.
Всички знаем песните на Слави и Кукубенд,всички седяхме пред “малкия екран” да гледаме обичаното предаване,на събирания с другари,на празници,дори когато не ни е било до смехории. Колкото и да не желаете да го повярвате,Шоуто на Слави Трифонов се изчерпа! Няма рейтинг,няма гледаемост,няма тази тънка линия на интерес у фена. Последните години шоуто се промени,насочи се основно към политическите ползи на шоумена,започна се едно разделяне на “тези” и “онези”,а това изигра неприятна смешка на продуцента.
Въпреки всичко би трябвало да сме позитивни,Слави Трифонов направи доста хора известни,други богати,трети щастливи,четвърти спокойни.
Въпреки свадите,той задържа екипа си цели 19години,което е похвално за подобен шеф.
Слави Трифонов е лицето на България пред чужденците,хора от целия свят го познават и свързват страната ни с човек на високо равнище.

Няма да не помни възприятието когато стъпиш в “Малкото НДК” и чуеш “Драги посетители,за мен е чест да съм с вас довечера,радвам се да ви видя”... ", написа в коментар Danel Stark в обществените мрежи във връзка края на шоуто.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР