Социалните мрежи оказват все по-пагубно влияние върху обществото ни. Черни

...
Социалните мрежи оказват все по-пагубно влияние върху обществото ни. Черни
Коментари Харесай

Магове: Правят ви магии само по снимки в социалните мрежи!

Социалните мрежи оказват все по-пагубно въздействие върху обществото ни. Черни вълшебства и заклинания дебнат от тях, а за резултата им даже и не допускаме, предизвестяват родни оракули и магове.

Трябва да сме извънредно деликатни с персоналната информация, която споделяме в интернет, тъй като някой може да се възползва от нея по доста подъл метод. Използвайки наш фотос, както и данните ни, зложелателите ни елементарно могат да ги създадат магия.

На днешните магьосници им е доста елементарно да правят заклинания поради множеството фотоси, които се споделят. Именно те дават по-цялостна информация за всеки субект, споделя сензитивът Надя Христова.

Тя е безапелационна, че платформи като Facebook заплашват нашата сигурност, защото профилите ни се наблюдават от някогашни сътрудници и лъжливи другари, които не ни мислят положителното и без доста старания биха очернили живота ни, написа ТрудБг. Според Христо даже и в приятелския ни кръг да участват единствено стеснен брой близки хора, отново няма гаранция, че ще сме в сигурност, тъй като от време на време точно най-приближените ни, таят най-силна злоба и завист към нас.

Сензитивът е безапелационен, че поради еволюцията в технологиите и шерването на големи количества персонална информация, все по-лесно става освен правенето на вълшебства, само че и откриването на магове и ходжи, които да извършат мистичните ритуали.

Благодарение на интернет можем да се свържем с оператори на с вълшебства от всички краища на света. Най-зловещите практики се оказват единствено на един клик разстояние, предизвестява Христова.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР