Социалните медии са пълни с твърдения, че президентът на Украйна

...
Социалните медии са пълни с твърдения, че президентът на Украйна
Коментари Харесай

Проверка на фактите: Зеленски купил ли е вила за няколко милиона долара във Флорида?

Социалните медии са цялостни с изказвания, че президентът на Украйна е избягал от страната, с цел да потърси леговище в Съединените щати. Но правилни ли са?

Множество консуматори на обществени медии настояват, че Володимир Зеленски е купил имение във Флорида и в този момент желае да избяга или е избягал в Съединените щати.

„ Володимир Зеленски е подал молба за поданство в Съединени американски щати, когато страната му падне. Но единствено откакто Съединени американски щати изпратиха трилиони на Украйна за несполучливите военни старания “, туитна един консуматор на X.

Дали да изпрати пари или не, с цел да помогне на Украйна да се отбрани от цялостния... огромната инвазия се трансформира в гневно обсъждана точка в Конгреса на Съединени американски щати, като някои републиканци упорстваха да спрат доставките на помощ.

Прокремълските сметки са употребявали тази обстановка като оръжие, с цел да настояват, че президентът на Украйна „ е изтощил Министерството на финансите на Съединени американски щати до изсъхнало “.

Десният деятел и някогашен републикански претендент за Сената Лорън В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР