Социалната политика и достиженията на БСП в краткото седеммесечно коалиционно

...
Социалната политика и достиженията на БСП в краткото седеммесечно коалиционно
Коментари Харесай

Паргов: Социалната политика и достиженията на БСП се изземват от коалиционния партньор ПП

Социалната политика и достиженията на Българска социалистическа партия в късото седеммесечно съдружно държавно управление сякаш се изземват от съдружния сътрудник Политическа партия в предизборната акция. Това нервира малко или доста и електората, и гласоподавателите на алените, съобщи Калоян Паргов, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия и ръководител на Стратегическия институт за национални политики и хрумвания (СИНПИ), в изявление за Радио „ Фокус ”. Според него вторият най-съществен въпрос – геополитическият, има свое стратегическо измерение и то е обвързвано с алтернативата война или мир, т.е. търсенето на мира, което е нещо, което е част от ключа към решение на останалите проблеми.

По думите му сме претърпели отчаяние, когато е станало факт изказванието на специалистите, че младите от чужбина, които ще върнем, ще могат да ни дадат рецепта, решение на всички проблеми. Плюс това „ няма нов индивид като Политическа партия или като Има Такъв Народ, който избухна малко преди този момент, несъмнено, в случай че не се брои Стефан Янев, който виждаме, че се вписва в общата политическа картина и към този момент упованията, в това число и социологическите, не му отреждат някакъв „ Уау! “ резултат, който видяхме при такива нови субекти, когато те са се появили – приказвам най-пресните от предходната година ”, добави Паргов.

Кампанията на Българска социалистическа партия е издигната на една неверна повърхност и структура, която не носи нещо позитивно за нея, а „ точно върху антагонизма към президента, респективно служебното държавно управление, т.е. построяването на една акция в рамките само на тази теза, която само те отличава в тази акция, надали ще може да донесе много изгоди ” сподели той. Паргов е на мнение, че в оставащите дни до изборите социалистите би трябвало да се съсредоточат върху тематиката за мира и да се смени плоскостта на тактиката, обвързвана с антагонизма против президента. Третото съгласно него е превъзмогване на страха у електората на партията от машинния избор. 

Паргов изрази вяра да се образува кабинет след 2 октомври. „ В края на годината сме, бюджетната, би трябвало да се одобри и бюджет на страната. Има потребност и от парламентарни решения, тъй като е очевидно, служебните държавни управления, лимитирани в своите благоприятни условия да реагират и да вземат решение проблеми без парламент ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР