Социалната платформа LinkedIn, собственост на Microsoft, заяви, че работи по

...
Социалната платформа LinkedIn, собственост на Microsoft, заяви, че работи по
Коментари Харесай

LinkedIn тества нов продукт за видеореклами по време на стрийминг

Социалната платформа LinkedIn, благосъстоятелност на Microsoft, съобщи, че работи по артикул за видеореклама, който ще разреши на търговците да насочват потребителите до момента в който те гледат наличие в стрийминг услуги.

Това се случва, откакто LinkedIn вкара функционалности с изкуствен интелект, които оказват помощ на рекламодателите да пишат наличие, като част от тактиката за разширение на бизнеса в миг, когато икономическата неустановеност засегна рекламните бюджети, написа Reuters.

" Видеорекламите могат да трансформират метода, по който марките доближават до аудиторията си и я ангажират ", споделя Пери Прайс, вицепрезидент на маркетинговите решения в LinkedIn.

Приходите на компанията скочиха с 34% до 3,5 милиарда $ предходната година, основно поради мощния пазар на труда и продажбите на реклами и абонаменти в региона на набирането на личен състав или свързване с евентуални клиенти.

Същевременно, преди месец  LinkedIn заяви, че редуцира 716 работни места. Освен това, в проектите на компанията е прекъсване на приложението за работа, ориентирано към Китай.

Другото приложение,  наречено InCareers, ще бъде последователно отстранено до 9 август, обявиха от LinkedIn.

" Въпреки първичния ни прогрес InCareer се сблъска с яростна конкуренция и провокационен макроикономически климат, което в последна сметка ни докара до решението за преустановяване на услугата ", съобщи компанията пред потребителите на уеб страницата.

 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР