Социалната мрежа Instagram вече позволява освен сторитата споделянето и на

...
Социалната мрежа Instagram вече позволява освен сторитата споделянето и на
Коментари Харесай

Instagram вече позволява да споделяте публикации и рийлове само с близките си приятели

Социалната мрежа Instagram към този момент разрешава с изключение на сторитата шерването и на изявления и рийлове (Reels) с околните ви другари. Това ще разреши на потребителите да персонализират по-добре наличието си. Функцията се създава от май тази година, а в този момент стартира последователното ѝ разпространяване измежду потребителите. Трябва да се означи, че във Фейсбук опцията за ограничение на разглеждането на изявленията на даден консуматор до избрани хора се появи по-рано и се оказа доста търсена.

С помощта на новата функционалност потребителят може елементарно да ограничи гледането на своите рийлове и изявления единствено до близки другари. Достатъчно е при основаването на обява да натиснете бутона „ Аудитория “ и да изберете „ Близки другари “. Списъкът с близки другари ще остане еднакъв за другите функционалности. Instagram продължава да работи върху разширението на опциите за надзор на аудиторията.

Instagram работи по редица функционалности за възстановяване на цялостното потребителско преживяване. Платформата се стреми да подсигурява, че потребителското преживяване ще стане доста по-добро за всички и ще получавате от ден на ден интуитивни функционалности, които да създадат живота в платформата още по-добър.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР