Социалната мрежа често се използва за сигнали за нередности и

...
Социалната мрежа често се използва за сигнали за нередности и
Коментари Харесай

Помогнаха на блъснато момиче, кой е неизвестният ангел?

Социалната мрежа постоянно се употребява за сигнали за нередности и критикуване. Една майка обаче реши да изрази своята признателност към чужд мъж.

Тя споделя, че детето й е било блъснато, а след това се е възстановявало 3 месеца. Жената търси индивидът, който е оказал помощ в първите минути след случая.

" На 28 март блъснаха щерка ни на пешеходна сред Люлин 9 и 10, против 911-ти блок. След 2 интервенции и дълго лекуване Вики към този момент, най-малко физически, е добре. Тогава доста хора помогнаха и с дамата, която се свърза с нас сега на злополуката, мъжът ми поддържа връзка. Сега желая да открия човекa, с чието яке беше завита и пристигна с нас до " Пирогов ". Просто с цел да му благодарим. Ще ми се да ги поканим най-малко на една вечеря тези хора-ангели. Моля, в случай че някой знае кой е или той е в групата, да ми написа ", моли Елена Иванова.

Потребители удостоверяват за случилото се.

" Бях там, когато блъснаха момичето, пуснах и пост незабавно в групата. Дано се обади мъжът, който не се отдели от нея и непрекъснато и говореше, беше свиреп мраз, само че той си съблече якето, остана по пай ръкав в продължение на час, до момента в който дойде кола за спешна помощ. От магазините донесоха и одеала, само че той остана по фланела. Дано го намерите! Радвам се,че момичето е добре към този момент,и че пуснахте пост, тъй като доста пъти се питах, а и доста хора, които бяха там, какво е положението на момичето. ", написа Д. Георгиева.

Други хора обявиха под обявата, че е нужно да се вземат съответни ограничения за по-добър надзор на водачите в региона.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР