Социалната изолация ни промени по един или друг начин. Ако

...
Социалната изолация ни промени по един или друг начин. Ако
Коментари Харесай

Дара призна - станала е зависима от телефона! Защо обмисля да изтрие Instagram профила си

Социалната изолираност ни промени по един или различен метод. Ако някои са осъзнали, че могат и без непрестанни покупки, то други са разкрили нови занимания. Ако някои са качили килограми вкъщи, то други са преоткрили тренировките в домашна среда. Някои обаче, става известно, са развили зависимости. 

Виж още: Андреа и Кубрат се събраха? Певицата шашна всички ни с нови и настоящи фотоси!

Става въпрос за певиците Дара и Йоана, които в ефира на NOVA споделиха, че са били на косъм да се разделят надлежно с профилите си в Instagram и TikTok. Но пък въпреки това точно тези платформи им дават близостта с почитателите, с които сега са разграничени. " Социалните мрежи ни дават една добра опция за връзка с нашите почитатели. По някакъв метод сътворяваме изкуствена непосредственост ", разяснява Дара.

Виж още: Плеймейтка с апел: Да затворим всичко! Моника Валериева с тежък роман за Коронавирус действителността

По думите на надарената певица тя просто е усетила, че се е пристрастила към Instagram, където прекарвала по повече от 5 часа дневно. Твърди, че се почувствала " плоска ", а мозъчните ѝ кафези просто умирали. 

Йоана пък от своя страна показа, че съзнателно прекарва повече време в TikTok, където качва клипчета. Прави го, с цел да демонстрира на почитателите си положителни неща, тъй като само те ще ни спасят в този тежък миг. 

Виж още: Джаферович с позитивен PCR тест, ето по какъв начин се усеща

Впрочем преди време и актрисата Диана Димитрова показа, че е усетила пристрастяване към Instagram. Пред Мон Дьо тя призна, че е почнала да гледа кои нейни изявления събират повече лайкове и да търси зависимости. Когато осъзнала тази взаимозависимост, тя просто изтрила профила си и приложението от телефона.

Изображение: https://www.instagram.com/darnadude/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР