Социалистката от Лос Анджелис, обвинена в убийството на двама млади

...
Социалистката от Лос Анджелис, обвинена в убийството на двама млади
Коментари Харесай

Социалистката от Лос Анджелис, забелязана със съпруга, след като е обвинена, че се състезава с бивш любовник на MLBer в катастрофа, която уби млади братя

Социалистката от Лос Анджелис, упрекната в убийството на двама млади братя в пиянско боричкане и бягство, беше забелязана да върви на разположение -въоръжена в съда със брачна половинка си - скоро откакто се разкри, че се е състезавала с хипотетичен ухажор по време на смъртоносната злополука.

Ребека Гросман и нейният брачен партньор еластичен хирург Питър Гросман бяха снимани да излизат от съда Van Nuys West за началото на подбора на правосъдни заседатели в процеса за нейното ликвидиране в сряда.

Бившият издател на списание е изправен пред до 34 години зад решетките по две обвинявания в ликвидиране втора степен за гибелта през 2020 година на Джейкъб Искандер, 8, и Марк Искандер, 11.

60-годишната Ребека изглеждаше напрегната, до момента в който стисна ръката на брачна половинка си, до момента в който беше облечена в непретенциозен сив пуловер, бяла риза с копчета, черни панталони и ватирана чанта.

Нейният брачен партньор хирург избра ушит наследник костюм с черна водолазка изпод и изглеждаше спокоен, до момента в който пое водеща роля в тиха проява на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР