Социалистите в Пловдив избраха общинският съветник доц. Ангел Иванов за

...
Социалистите в Пловдив избраха общинският съветник доц. Ангел Иванов за
Коментари Харесай

БСП в Пловдив си избра нов временен председател, местните социалисти контра на Нинова

Социалистите в Пловдив избраха общинският консултант доцент Ангел Иванов за краткотраен ръководител на Градския съвет на Българска социалистическа партия.

Това се случва, откакто Националният съвет на Българска социалистическа партия приключи пълномощията на Градския съвет и районните препоръки в Пловдив, като иззе техните функционалности. От националния орган излъчваха група отпред с Атанас Зафиров, както и близки до Корнелия Нинова социалисти от Пловдив като Иван Петков, Георги Йорданов и Калин Милчев, които да създадат проверка на градската конструкция. Докато в София си мислят, че Зафиров поема функционалностите на Градския съвет, пловдивската организация си избра краткотрайно управление.

На днешния брифинг на общинските съветници, на който бе и Атанас Петков, стана ясно, че съгласно Устава на Българска социалистическа партия няма по какъв начин да бъдат разпуснати партийните препоръки, а единствено да се прекратят пълномощията на ръководителите им.

Поради това на свое заседание Градският съвет в Пловдив е избрал доцент Ангел Иванов за ръководител, до момента в който се направи отчетно-изборна конференция, която би трябвало да се организира до 30 юни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР