Социалистите в града под тепетата откриха своята предизборна кампания в

...
Социалистите в града под тепетата откриха своята предизборна кампания в
Коментари Харесай

БСП за България откри предизборната си кампания в Пловдив-град и областта

Социалистите в града под тепетата откриха своята предизборна акция в Градска художествена изложба - Изложбена зала “2019 ”. По традиция събитието беше взаимно за листите за 16 и 17 МИР.
На публична гала по показване на двете листи за Пловдив-град и Пловдив-област се събраха публични посетители и съидейници от Пловдив и района. След къса информация за претендентите в листите водачите Иван Петков  (16 МИР) и Манол Генов  (17 МИР) приветстваха присъстващите с добре пристигнали и им благодариха за поддръжката за следващите предварителни избори.
От пловдивските социалисти слово произнесе представителят на съдружния сътрудник   “Движение за Социален Хуманизъм ” Теодора Николаева, която съобщи, че българският народ се нуждае от политическа опция, от промяна на настоящата система с такава на обществена стопанска система. „ Българска социалистическа партия носи смяната и точно тук, измежду нас са хората, които търсят промяната на модела на ръководство на страната “, добави младата шефка на локален хотел.
Водачът на листата на Българска социалистическа партия в Пловдив-град напомни сложните моменти през последните две години, през които е предходна организацията, само че акцентира, че все пак, устремени и единни, с ясно схващане за идната акция социалистите потеглят, с цел да върнат мястото на Българска социалистическа партия в Пловдив. Обърна внимание какъв брой задължения на " Българска социалистическа партия за България " бяха изпълнени в 48-ото Народно заседание и съобщи целите, върху които обединението ще се концентрира в идващия парламент.
От своя страна лидерът на листата в 17 МИР съобщи: „ Влизаме в тази предизборна акция с оптимизъм, че би трябвало да покажем оптималната партийна консолидация, да не се поддаваме на провокации и всевъзможни опити популистки обединения да топят от електоралната ни поддръжка. Имаме малко време, само че имаме виновна, реалистична и предвидима платформа за ръководство. Нека „ Българска социалистическа партия за България “ под №1 в бюлетината бъде тласък за най-хубавия резултат, който можем да спечелим ", сподели Манол Генов в речта си на церемонията.
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР