Социалистите в Благоевград и Банско проведоха отчетно-изборните си конференции и

...
Социалистите в Благоевград и Банско проведоха отчетно-изборните си конференции и
Коментари Харесай

Социалистите в Благоевград и Банско си избраха нови общински председатели със заявка да работят мотивирани и обединени

Социалистите в Благоевград и Банско организираха отчетно-изборните си конференции и избраха нови общински ръководители, давайки ясната поръчка да работят стимулирани и обединени.
В Банско делегатите дадоха безапелационната си поддръжка за Димитър Везюв, който бе определен единомислещо. В Благоевград социалистите избраха за ръководител на Общинския съвет на Българска социалистическа партия Веселин Христов.
На отчетно-изборните конференции участваха зам.-председателят на Българска социалистическа партия и кмет на Гоце Делчев Владимир Москов, организационният секретар Борислав Гуцанов, регионалният ръководител на социалистите Валери Сарандев, Костадин Юнчов – регионален координатор и Борис Цветков – уредник за Благоевград.
Социалистите застанаха зад поредната и твърда позиция на Българска социалистическа партия като единствена опция на това ръководство, задкулисието и паралелната страна, единствената, която не наруши обещанията си, не съобщи гласоподавателите си и не влезе в никакви сглобки. Делегатите на общинските конференции направиха своите номинации за представители на Българска социалистическа партия в Европейския парламент, по думите им – хора, които сърцато ще работят и пазят българския народен интерес
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР