Сосиете Женерал Експресбанк е №1 в България по пазарен дял

...
Сосиете Женерал Експресбанк е №1 в България по пазарен дял
Коментари Харесай

Euromoney: Сосиете Женерал Експресбанк e лидер при валутните сделки

Сосиете Женерал Експресбанк е №1 в България по пазарен дял на валутни покупко-продажби с корпоративни клиенти, както и по критериите „ всички артикули “, „ спот “ и „ суап “ преводи съгласно извършената анкета “FX Survey 2018” на Euromoney. Банката заема призовото място за пети път от 2011 година насам, като тази година е отличена и за водач по критерия “Спот през електронни канали”.

„ Благодарим на нашите клиенти за доверието и поддръжката през всички тези години. Радостни и задоволени сме, че напъните ни в посока цифровизация и автоматизация на валутните транзакции дават резултат и банката е преди всичко и в сегмента „ електронен бизнес “. За това способства в огромна степен и новата ни електрона платформа за валутна търговия ‘SGEB FX TRАDE и нововъведените FX функционалности’ в електронното банкиране. За следващ път затвърдихме водещата си позиция в региона на валутните деривати и на валутните интервенции като цяло и това ни стимулира да продължим в същата посока “, показа Любомир Александров, съ-ръководител отдел „ Финансови пазари и капиталови услуги “ в Сосиете Женерал Експресбанк.

Изследването на Euromoney е най-обширното в качествено и количествено отношение по отношение на районните и световни валутни пазари. Анкетата се организира електронно в границите на шест седмици в първото тримесечие на всяка година. През 2018, то започва няколко седмици по-късно заради влизане в действие на новите регулации ЕМИР II и MIFID II при започване на годината.

Първото място за валутни покупко-продажби и транзакции добавя постигнатите триумфи от Сосиете Женерал Експресбанк през последните няколко години на финансовите пазари в България, като през 2017 година банката беше отличена от Министерство на Финансите като най-активната банка примитивен дилър, закупила най-вече държавни скъпи бумаги за сметка на клиенти за седми следващ път.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР