Сора Аои стана известна като порно актриса, благодарение на което

...
Сора Аои стана известна като порно актриса, благодарение на което
Коментари Харесай

Японска кралица на порното обяви, че е бременна, но миналото ѝ се оказа безпощадно

Сора Аои стана известна като порно актриса, с помощта на което завоюва огромен брой почитатели освен в родната си Япония, само че и в чужбина. Сега тя е на 35 година и минаха няколко години, откогато тя се отдръпна, написа soranews24.com. Но не всеки е подготвен да не помни за този епизод в живота й и да не я подлага на критика.

Сега японката се появява в телевизионни проекти, живее нормален живот и дори се омъжи. Наскоро в социалните мрежи тя дори обяви радостно събитие - бременността си. Актрисата публикува снимки в няколко социални мрежи със съпруга си, музиканта DJ Non, и каза, че вече е в пети месец. По-рано Сора ми каза, че обича децата и наистина иска да има семейство.


Но не всички се радват за актрисата. В очите на мнозина тя си остава порно звезда. Сора призна, че са й казали, че няма право да има деца, защото те ще бъдат недоволни от такава майка. В " Инстаграм " звездата, която има 648 000 абонати, също не пропусна да прочете обидни коментари за себе си.

" Надявам се, че сте сключили брачен договор. В крайна сметка тестът за ДНК може да покаже, че бащата на детето е един от порно-актьорите ", казва един от потребителите.


" Забранете на детето си да изписва името ви в Гугъл ", добавя друг.

Подобно отношение разстройва Сора, която вече веднъж се сблъска с подобно, когато обяви брака си. Според японката нейното минало няма да повлияе на възпитанието на децата, защото е много по-важно те да бъдат обичани, когато растат. Тя увери, че детето ще израсне в любяща среда и няма да му липсва нищо. Мнозина все пак подкрепиха актрисата и я поздравиха за важното събитие.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР