Соня Йончева подкрепи във Фейсбук Пласидо Доминго след обвиненията, които

...
Соня Йончева подкрепи във Фейсбук Пласидо Доминго след обвиненията, които
Коментари Харесай

Сопраното Соня Йончева защити Пласидо Доминго

Соня Йончева поддържа във Facebook Пласидо Доминго след обвиняванията, които той получи за полов тормоз. Певицата написа в профила си:

Истински благородник, човеколюбец, актьор, обаятелен и кротичък човек, който е отдаден на новото потомство артисти по най-смирения и оправдателен метод. Познавам Пласидо от близо 10 години и за мен постоянно е било огромно наслаждение да работя с него. Рядко през днешния ден можете да намерите човек, който почита повече работата си, сътрудниците си, екипа на всеки спектакъл и почитателите му. Незаменима фигура в нашата промишленост, той, повече от всеки различен, потвърди, че сполучливата кариера зависи единствено от работата и гения, нищо друго не може да ѝ помогне или да я унищожи! Пласидо Доминго

Думите на Йончева провокираха стотици мнения, измежду които и този на световноизвестния цигулар Мичо Димитров.

Браво, Соня! Той в действителност е страховит човек! Той е обичан от.... най-малко 3 генерации! Бог да благослови големия му гений и невероятните му достижения и дано продължава да оказва помощ на по-младите генерации оперни артисти!

Един от най-влиятелните мъже в света на операта бе упрекнат в полов тормоз от страна на осем певици и една танцьорка, съобщи преди дни Асошиейтед прес. Освен деветте обвинителки половин дузина други дами са споделили за новинарската организация, че непристойните опити за доближаване от страна на Пласидо Доминго са ги предиздвикали да се усещат неловко.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР